Sunday, December 14, 2008

program berkhatan anak soleh

golongan yang malas belajar untuk cfcs(except kak muna)

selepas dimandikan oleh pancutan bomba=p

besides tok mudim dan penolong,akan ada motherly people[absolutely not me] untuk distract their attention(ouch!)


tok mudim alep yunus and assistant muna chan=p

nampak ke?=p
ena:akak,sy tahu hikmah bersunat tapi kenapa Allah tak ciptakan p***s tu di exposekan glan terus,takyah nak bersunat?
kak lini:sebab Allah nak tengok siapa yang taat kepada perintahNya=p
p/s:sakit bersunat lagi kejap dari sakit beranak,aish!!


6 comments:

DhiYa' said...

hehe~
sakit bersunat lg sakit beranak~
ada la hikmah nye tu ena.
jgn x puas ati lak.

emrullah said...

mana gamba ko sunat org? mesti curi tulang nih..=P

.............. said...

aiman:bila masa ena tak puas hati?jgn salahfahamla=(

azizi:dh takde org nak tngkp gmbr aku.s0b sob.hang tak p!kantoi,takut darah ye=p

emrullah said...

bukan, aku byk keje =P

.............. said...

biasala hang bz kalah perdana menteri=p

DhiYa' said...

hehe~
jgn marah cyg!! tarik balik andai tersinggung.

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan