Friday, December 5, 2008

good old days~



dear my maresmawians!!

ok,i met cikgu aminah just now,and currently,she is in pengkalan hulu,somewhere near baling=p
ok,langkawi was totally superb.my 5 years life overthere memang best.i bet semua orang pun.

bwp team yg bengong
apa yang paling diingat?
form1:
seronok dengan abang angkat kelas yang best->abg test.

form 2:
berlakon untuk pertandingan drama kelas,syikin jadi mak tiri=p
blok TM kena denda dengan cikgu hasniza tawaf blok akademik sambil pegang harta karun

form3:
syikin,me,paan,ruby,teah meniru time exam sains and beberapa paper lagi
syikin lancarkan war fight dengan kakak LDP

form4:
cikgu adha bagi kami bukak buku time exam agama,my life sgt hectic dgn bwp yang bengong
time ni juga tercipta sejarah aku mula detach dari pluto
we totally kasi gegar satu pantai.sokmo ODC buat bbq dekat situ.cikgu hashim ckp pengalaman penting,tapi bagi aku duit ngan pengalaman sama penting=p


arabian dekat pulau tuba

form5:
before prep malam start,before baca doa belajar,kami baca doa makan dulu=p
me,syira and my roomates sangat kedekut dgn makanan masing-masing.
TL17 selalu habiskan makanan bilik aina farehah ngan jiha.tart nenas yang sedap
Arabi 5 memberi motivasi selepas trial SPM dekat pulau tuba(syikin anak pesawah padi;yela pesawah atas laut)
503 memang kaki tidur laki+ perempuan sama naik,tak sia-sia pak ucop suruh beli tikar
and girls in my class memang melancarkan war dengan sorang mamat ni yg kononnya antisosial ;nak cakap dengan kami pun tak,tapi ya Rabbi ngan awek lelebih gila!azira paling bengang time ni.=p
ODC menang syarikat terbaik malaysia.bangga tu;kami dinner dengan sapa entah,itu tak penting tapi yang penting makan kat city bayview=p

nak makan kat wanthai lagi!!XYC dinner best sebab kami habiskan makanan sementara shift solat=(


8 comments:

syira sazali said...

knape ari tuh baru je syira bkak blog ena, ena x update...tp today terus ade byk gle entries!!! ke syira yg x perasan? hmmm....btw, mmg sgt rindu langkawiiiiiiiiiiii! syira dah x kedekut makanan dah...dah insaf =p

experience and duit same penting eh? ena....ena...lawak betol

FiLzAHNuRJoHaR said...

hahahhaha...
korg mmg kedekowt...
ehehehe...
padan fil x penah ingat korg bg makanan kat fil!!! uishhh...

.............. said...

sayangku fil,

bilikkta bertentangan saja.

pabila lights off,fil selaku ketua block memang akan mejerit bising.

"lights off!!!!!!!!!!"

fil la tu =p

syidol said...

haha..ena,kalo org baca,mesti org igt aku watak jahat..
aishhh,ini tak boleh dibiarkan!
hahaha..
tp,lawak seyhhh
aku f3 dgn ruby kna dnda ngan cg azahari..tak buat hw..hampeh betol!
hahaha

.............. said...

ooo

bukan hang ke yang selalu ponteng prep dari aku,sampai kena cubit ngan pak hassan?

=p

Anonymous said...

jahat nya angpa perang2

`Aainaa Nur Raihana Abdullah said...

ainaa.. bwp team ko... sekeras2 hati aku pun boleh melting tgk ahaks~!!! hahaha~

.............. said...

sapa aina yg buat hg melting?

pait ke?

aiyoo0ooo

dasar akademik sungguh=p

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan