Saturday, December 20, 2008

alhamdulillah

alhamdulillah,syukur kepada Allah,my 2 friends dah dapat kejayaan masing-masing.
well,i still remember your suka dan duka,setiap orang diuji dengan cara yang tertentu,but my 2 friends jadikan ujian ni sebagai cabaran.And yang pasti mereka bersabar=p

my dear friends
  • syira-tahniah sayang.cabaran di alam pekerjaan menanti.nothing more i hope except our friendship.
  • ashvini-awak memang contoh untuk saya tak give up.if i were you,belum tentu saya boleh bangkit macam awak.You are such a great girl,my dear.Teruskan berusaha,because saya tahu,awak akan dapat yang lebih baik.

p/s:kecewa dengan prestasi diri sendiri,tapi sangat berbangga melihat kejayaan mereka. Alhamdulillah.


azizul hasni awang

he won the main keirin final in the second-leg of the UCI Track World Cup in Melbourne and become the first-ever Malay­sian gold medallist at the World Cup stage.

3 comments:

megat said...

best jugak lepak sini

emrullah said...

aina, aku yakin hang pon boleh berjaya..hang kan rajin..

gud luck n all the best!!

WINNERS NEVER QUIT..

.............. said...

wah,terharunya~~

jom jom towards selanjar and pro=p

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan