Thursday, February 26, 2009

alhamdulillah

exam baru saja habis.
persediaan untuk pro2 adalah langkah seterusnya!!
owh yeah,zillion of thanks untuk people yang helped me for selanjar.
yang buat sparing kat Gt,yang kongsi soalan-soalan osce,mcq dan sebagainya.
owh yeah,to my sharing moment group,alhamdulillah Allah tolong kita.Apa yang kita bincang banyak membantu.Kalau tak banyak sikit pun dah kira bagus.Alhamdulillah.
well,to my sharing moment group,
im so sorry for everything.yeah,kekadang ena sangat bermilitary dalam group.those yang digelar manic dan bipolar disorder,it was a joke.without the jokes,the group akan sangat boring.yea.betul-betul minta maaf jika termakan hati,keropok dan sebagainya=p
ok,to my study groupmates,sila rujuk kembali ke kumpulan anda!!hehehe,kak ja dan faten yang belot sebentar,sila kembali ke pangkuan jalan.=p.muahxx

2 comments:

lukachikuto said...

kak ja dan faten yg belot???
eja, tgk ena ni!!!!!!!!!!! =p
pembetulan, bukan belot, hal inin telah dipersetujui sblm ini. haha

hari isnin ptg, meeting dscs psl stdy month! ena msg sumer org k!=p

ainaa ismail said...

kak ja takaca blog la makcik!!

hahahah,hangla!!ari tu last ketua ena ngan anis.who's next?bukan faten ke?

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan