Thursday, September 18, 2008

sabar itu ada hadnya!

ingatkan plan berjalan seperti yang dirancang!awak,faham tak,orang lain pun sibuk hal lain,penat saya dan yang lain pk macam mana nak setelkan senang2 je awak ubah ikut hati awak!

faham tak kami suma berjaga malam,bangun awal,pening-pening pk pasal kerja awak,then tetiba awak nak batalkan and proceed with my task!awak ingat kami tak de benda lain ke nak fikir?saya tak pernah marah and geram kat orang sampai macam ni,sampai i need people to talk,and nangis2 at them!

awak tahu tak ada sahabat kita dekat rumah,balik awal-awal pagi nak siapkan kerja awak.

saya tahu awak ada amanah yang perlu ditugaskan,tapi amanah awak pada kami macam mana?

saya tahu bulan puasa kena banyak sabar,tapi saya dah cukup bersabar dengan awak!saya dah tak larat nak bersabar,bukan saya,tapi kami!

hmmm,ok nak jadi baik balik,dh cukup lepaskan geram =P

6 comments:

lukachikuto said...

btol2 ena, tak kesian pon kat faten yg pening and nausea ni kan, bdn da rasa cam sotong+keje yg melambak, tetibe suh org ganti task dorg....menguji kesabaran btol.
da la tu, kene bgn pg2, nak dgr ena ngs lagi, haha~ (ini gurauan semata-mata)

shbt ni byk ragamnya, moga kita sama2 sbr ye ena....

.............. said...

makcik!tak ikhlas betul la~~

badan macam sotong?kalau wat sotong goreng tepung sedap =P

nooraniza said...

assalamualaikum....

hehe..pencarian yg smpai ke penghujungnya...i'm here!!

sabar itu indah...banyakkan bersabar duhai ainaa...insyaAllah byk ganjaran yg menanti

nice blog, insyaAllah kt akan singah2 selalu...

wakaf che yeh said...

enaaaaaaaaaaaaaaa....knape nk pegi wakaf che yeh plak? heheheh. i called u right after i read this tau. i misssss you too. very very very very muchhhhhh

.............. said...

[niza]alamak malunya niza,macam mana dapat jumpa?

[wakaf che yeh]bila nur syahira sazali bertukar jadi wakaf che yeh?
yup,syira,i really miss u,talk to u later,next week,my last o&G~~

DhiYa' said...

a woman of real beauty smiles in trouble~
(.^_^.)

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan