Wednesday, September 17, 2008


colour version lagi cantik =P



"perut hampa lagi besaq dari perut ena,kuat makan betul!"

4 comments:

hanisz said...

oioi amboih sodap kato porut bosa...ekau pung samo ena...

Lukachikuto said...

haah kan hanis, dia jeles la tu sbb dia takde dlm pic yg chumil ni kan?? haha~~

.............. said...

loo,bila masa ayat tu refer kepada hampa?wonder*tapi kalau terasa amikla~~~


hahahhahaha,ala,hampa pun makan sama banyak dari aku jugak~~

and to faten,memang ena jeles,ena pun pakai baju HIV jugak time tu!tak pas hati nih~~hehehehe

lukachikuto said...

ala time tu ena da blk la, len kali la, kita bwt announcement kat dk, sape2 yg ada bj HIV sila pakai, ble amek gambar reramai. tapi wane putih je la! haha!

Post a Comment

 
Copyright 2009 ainaa ismail. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan